Kontorinnredninger

Vi leverer skillevegger og dører i helglass. Leveres i 10mm herdet sikkerhetsglass, eller laminert glass med over 1000 fargevarianter.

PRIVALITE: er ett laminert glass med strøm førende sjikt fra Saint Gobain. Glasset blir matt når det tilsettes strøm, mens det ellers er klart. Det egner seg derfor ypperlig for møterom, bad, auditorium, og andre steder der man ønsker åpne klare vegger som oftest, men har behov for å hindre innsyn ved andre anledninger.

SB_logo

Les mer på Privalite.com sin hjemmeside.

Helglassdører

Slagdører

Har du en gammel dør i trekarm, eller en åpning mellom 2 rom som du ønsker en glassdør i?Vi tilpasser en slagdør etter mål. Det kan lages som en ”saloon” dør, som slår begge veier, eller med anslag og lås som passer fint til et moderne bad.

Skyvedører

Skyvedør i helglass passer perfekt som et fysisk skille mellom to rom. Det er elegant og diskré, og tar liten plass. Systemene er ”hengende”, dvs at hjulvognene er i toppen, og det krever kun en liten styretapp i gulvet. Det er ingen lister man kan snuble i eller som det legge seg smuss oppi. Vi bruker kvalitetsprodukter fra bla Dorma, som har et vidt spekter med forskjellige design. Kan leveres i alt fra enkle skyvedører til foldevegger.

Skapdører

Slagdører og skyvedører tilpasses etter mål. Et klart glass gir en god eksponering av gjenstander i skapet uten forstyrrende innramming. Har du belysning i skapet gir et frostet glass en fin effekt.